Døgnrapport d. 11-01-2019

fredag 11. jan, kl. 19:35

Uddrag af døgnrapport 10. - 11. januar 2019

Brand i skraldespande Ølstykke: Klokken 01.20 natten til fredag anmeldte en 43-årig kvinde, at der var ild i fire skraldespande på Tangbjergvej. Hun mente dog, at ilden ville gå ud af sig selv og havde ikke brug for hjælp.


Ild i madras
Vejby: En madras som stod op ad en el-radiator brød torsdag aften klokken 23.45 i brand i et sommerhus på Grusbakke-Åsen. Ilden fik fat i huset, men blev dog hurtigt slukket og der var ingen personer i huset, da ilden brød ud.


Ruder knust
Birkerød: Ukendte gerningsmænd knuste torsdag aften klokken 22.12 to ruder til en restaurant på Hovedgaden. Ruderne blev knust med nogle sten.


Værktøj stjålet fra varebil
Hørsholm: Fra en Mercedes Sprinter varebil, der stod på Lars Nielsens Vej er der torsdag mellem midnat og klokken 08 stjålet forskelligt elværktøj. Tyven er kommet ind i bilen ved at bore hul i bilens højre fordør.


Kørte væk i bil
Lynge: En 44-årig mand fra Ølsted fik torsdag aften mellem klokken 19 og 20.30 stjålet sin bil, mens han spiste på en restaurant i Lynge. Bilen stod ulåst og manden havde efterladt nøglen i tændingen, og det blev for stor en fristelse for en tyv.

Hærværk mod bil
Gentofte: En Citroën C3, der stod parkeret på Lyngbyvej, blev torsdag aften mellem klokken 17.30 og 20.30 udsat for hærværk. Bilens venstre fordør er blevet brudt op og bukket, så den ikke kunne lukke, ligesom en lyskontakt i bilen er blevet ødelagt.


Kørte uden kørekort
Helsingør: En 27-årig mand fra Helsingør blev torsdag aften klokken 18.27 standset, da han kom kørende ad Nordre Strandvej. Manden kørte bil, selvom han ikke havde kørekort og fik derfor en sigtelse for det med sig.


Pc stjålet fra bil
Gentofte: Fra en Peugeot 508, som stod på p-pladsen ved IKEA på Nybrovej, er der torsdag mellem klokken 16.45 og 17.45 stjålet en bærbar pc. Det fremgår ikke, hvordan tyven har fået adgang til bilen.

Havde hash i lommen
Farum: En 29-årig fra Farum blev torsdag eftermiddag klokken 18.59 sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer. Manden blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, som han havde i sin bukselomme, da han blev truffet ved Nygårdsterrasserne.


Kørte med hash i blodet
Farum: En 36-årig mand fra København blev klokken 16.45 torsdag eftermiddag standset i krydset ved Paltholmterrasserne og Frederiksborgvej. Manden blev sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af hash.

Fik ødelagt sidespejl
Helsingør: En mand blev torsdag formiddag klokken 10.10 så vred over, at en anden bilist ikke ville flytte sin bil fra en parkeringsplads i Murergade, at han slog til sidespejlet på bilen, så dette brækkede af, inden han selv kørte fra stedet.

Indbrud anmeldt den 10. - 11. januar 2019 i Nordsjællands politikreds

Kilde: Nordsjællands Politi
Læs flere nyheder fra Nordsjællands Politi