Døgnrapport d. 21-02-2019

torsdag 21. feb, kl. 17:33

Døgnrapport 20. - 21. februar 2019

Narkobilist uden kørekort Helsingør: En 17-årig mand fra Ålsgårde blev klokken 01.45 standset, da han kom kørende ad Krogebakke. Her kunne en patrulje konstatere, at han ikke havde noget kørekort, men tilgengælg var påvirket af euforiserende stoffer.

Computere stjålet fra biler Kgs. Lyngby: Fra en Renault Clio, som holdt parkeret på Klampenborgvej, er der onsdag mellem klokken 16.45 og 21.50 stjålet en bærbar pc og diverse dokumenter. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse den forreste venstre siderude. Det var også en bærbar computer, der blev stjålet fra en Opel Insignia, som holdt parkeret på Firskovvej. Dette tyveri skete onsdag mellem klokken 17.15 og 17.30.

Fiskestænger stjålet Kgs. Lyngby: Nogle fiskestænger, en billardkø i etui, tøj og diverse spil er mellem mandag eftermiddag klokken 16 og onsdag aften klokken 21.39 blevet stjålet fra et kælderrum på Carlshøjvej. Tyven er kommet ind ved at klippe en hængelås til kælderrummet over.

Spritbilist standset Hillerød: En 51-årig kvinde fra Græsted blev onsdag aften standset og sigtet for spirituskørsel, da hun kom kørende ad Langesvej.

Jakke og træningstøj stjålet Hillerød: En jakke, noget træningstøj og et par solbriller er mellem mandag klokken 17 og onsdag klokken 08 blevet stjålet fra en BMW, som holdt parkeret på Nordre Strandvej. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse den bageste venstre siderude.

Kamera stjålet fra bil Humlebæk: Fra en Skoda Octavia, som holdt parkeret på p-pladsenpå Gl. Strandvej, er der onsdag mellem klokken 14.00 og 15.30 blevet stjålet et kamera. Tyven har knust en rude i højre sidedør for at skaffe sig adgang til bilen.

Stjal 28 plader chokolade Holte: To udenlandske mænd på henholdsvis 21 og 25 år blev onsdag eftermiddag klokken 13.14 taget for butikstyveri i Kvivkly i Holte Midtpunkt. Her havde de stjålet 28 plader chokolade. De to mænd blev taget med på politistationen og bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af torsdag.

Bilinteresserede mænd vakte mistanke Frederikssund: To mænd vakte onsdag formiddag mistanke hos en bilhandler i Pedersholmparken, da de kom ind for at spørge , om de måtte prøvekøre en af de dyrere biler hos forhandleren. Mændene fortalte, at de ville købe bilen, når de havde prøvekørt den. Deres opførsel fik medarbejderen hos bilforhandleren til at spørge lidt ind til mændenes indkomst og lønsedler, men det ønskede de to mænd ikke at oplyse og forsvandt derefter fra stedet. Mændene beskrives som:
A: Mellemøstlig af udseende, 17-19 år, 170-175 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden med kort, sort hår. Iført grå kondibukser, mørk kort jakke, og en kasket, der var enten hvid eller grå. Han talte dansk med accent.
B: Asiatisk af udseende, 17-19 år, 165-170 cm høj, kraftig af bygning, brun i huden med sort mellemlangt hår. Han talte dansk med accent.

Fik beslaglagt bil Frederiksværk: Da en 25-årig mand fra Frederiksværk flere gange havde sat sig bag rattet, selvom han er frakendt kørekortet, blev hans bil beslaglagt onsdag formiddag klokken 10.20. Her kom den 25-årige kørende ad Havtornvej, men en patrulje stoppede ham altså og beslaglagde hans bil.

Rat og navigationsanlæg stjålet fra biler Rungsted Kyst: To BMW-biler har fået stjålet rat og navigationsanlæg. Det ene tyveri er sket klokken 03.01 natten til torsdag. Bilen stod parkeret på Ewaldsvej og har fået stjålet rat, midterkonsol, og gps. Det andet tyveri er sket mellem tirsdag klokken 22.00 og onsdag klokken 07.45. Denne bil var parkeret på Hulsøvang. Ved begge tyverier har tyven knust en rude i venstre side af bilen for at skaffe sig adgang.

To tyverier fra varebiler Smørum: To varebiler, som begge holdt parkeret i Nøddelunden har været udsat for tyveri. Fra den ene varebil er der mellem tirsdag klokken 20 og onsdag klokken 06 stjålet laser-måleudstyr og diverse elværktøj og fra den anden er der mellem tirsdag klokken 16 og onsdag klokken 07 stjålet en overfræser, en slagboremaskine, en fugemaskine og diverse værktøj. Tyven har brudt en dør til bilerne op for at skaffe sig adgang.

Indbrud anmeldt i Nordsjællands Politikreds 20. - 21. februar 2019

Kilde: Nordsjællands Politi