Døgnrapport d. 15-05-2019

onsdag 15. maj, kl. 19:04

Uddrag af døgnrapport 14. - 15. maj 2019

Kørsel uden førerret, Jægerspris Klokken 07.28 blev en 76-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Dråbyvej.

Her viste det sig, at manden ikke havde generhvervet sig et kørekort, efter det var blevet taget fra ham, og da det var tredje gang, at han blev taget for denne forseelse, blev personbilen beslaglagt med henblik på konfiskation.


Hærværk, Fredensborg
Klokken 07.33 blev det anmeldt fra C.C. Cykler, at der mellem lørdag klokken 13.00 og tirsdag klokken 07.30 var blevet kastet brosten på butikkens facadevindue. Anmelderen kunne i den forbindelse se, at der var taget to brosten op fra ude foran butikken.


Færdselsuheld, Slangerup
Klokken 07.50 blev der anmeldt et færdselsuheld på Roskildevej. I forbindelse med kødannelse påkørte en personbil ført af en 44-årig mand fra Slangerup en personbil ført af en 58-årig kvinde fra Slangerup.

De to bilister blev efterfølgende kørt til kontrol på sygehuset, imens de to køretøjer blev flyttet ud i siden af vejen.


Indbrud i skole, Skævinge
Klokken 08.08 blev det anmeldt, at der mellem mandag klokken 17.00 og tirsdag klokken 06.00 havde været indbrud i Kornmarkskolen. Her havde en eller flere ukendte gerningsmænd knust en rude i en terrassedør, hvorefter der blandt andet var blevet stjålet en computer samt nogle kontanter.


Kørsel uden førerret, Frederiksværk
Klokken 09.20 blev en 57-årig mandlig bilist fra Frederiksværk standset og kontrolleret på Stationspladsen. Her viste det sig, at manden ikke havde erhvervet sig retten til at føre bil, ligesom han også fik narkometeret til at slå ud for kokain, hvorfor en blodprøve nu skal fastslå nærmere.


Kørsel uden førerret, Helsinge
Klokken 10.55 blev en 36-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Kildevej. Her viste det sig, at han havde sat sig bag rattet på den pågældende varebil, selvom han ikke havde erhvervet sig retten til at køre bil.


Blufærdighedskrænkelse, Dyssegård
Klokken 11.32 anmeldte en kvinde, at hun netop havde set en mand stå og onanere ved bålpladsen i Dyssegårdsparken. En patrulje blev sendt til stedet for at lede efter manden, men han var ikke til at se ved patruljens ankomst.

Manden beskrives som: Mand, slank af bygning, 185-190 cm høj, med kort mørkt hår. Iført mørk jakke, mørke bukser og blå sko. Bar cykelsolbriller og medbragte en sort/blå ryksæk og en mørk herrecykel.


Færdselsuheld, Frederikssund
Klokken 14.04 blev der anmeldt et færdselsuheld, der netop var foregået i rundkørslen på Frederiksværksvej. Her havde en 49-årig mandlig bilist fra Jægerspris med lav fart påkørt en 12-årig cyklist, da bilisten skulle køre ind i rundkørslen. Dette havde medført en lettere skade på cyklistens hånd. Bilisten blev efterfølgende sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.


Mistænkeligt forhold, Snekkersten
Klokken 14.31 blev det anmeldt fra en elev på Borupgårdsskolen, at hun og hendes veninder netop havde set en mand blotte sig foran dem ved at stå og tisse foran dem samt vise sine kønsdele. En patrulje blev sendt til stedet, men manden blev ikke udfundet. Han beskrives som:

Manden, cirka 40 år gammel, mørk i huden, udlænding, med mørkt hår, iført mørkeblå ternet trøje, løse sorte bukser.


Færdselsuheld, Ølstykke
I krydset ved Frederikssundsvej og Dr. Ingridsvej skete der klokken 14.40 et færdselsuheld, idet part 1, en 20-årig mand fra Ølstykke, kom kørende ad Dr. Ingridsvej og i krydset blev påkørt af part 2, en 36-årig kvinde fra Frederikssund, som kom kørende i vestlig retning ad Frederikssundsvej.

Trafikken blev afspærret for en periode, mens vejen blev gjort farbar igen. Der var ved uheldet flere tilskadekomne, og ambulancer kom derfor til ulykkesstedet. Der er på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om omfanget af personskaderne.


Færdselsuheld, Ølstykke
Tyveri fra supermarked, Humlebæk
Klokken 15.37 blev det anmeldt fra Netto, at ukendte gerningsmænd havde stjålet småkager og øl fra butikken og udstillingen udenfor, inden de var kørt fra stedet i en sort Renault stationcar på litauiske plader.

I forbindelse med anmeldelsen blev der angivet en offentlig plads, hvor de formodede gerningsmænd muligvis kunne opholde sig, men der blev ikke truffet nogen af relevans for sagen, da denne plads blev undersøgt.


Fremmed mand stod i have
Kgs. Lyngby: Da en 24-årig kvinde og hendes søn tirsdag eftermiddag klokken 15.45 var i haven ved deres hjem på Nybrovej for at spille bold, stod der pludselig en fremmed mand i haven. Kvindens søn var netop løbet rundt om hushjørnet for at finde sin fodbold, og da den 24-årige kvinde kom om til ham, stod sønnen sammen med en fremmed mand. Den fremmede spurgte, om den 24-årige og hendes søn boede alene og da hun svarede benægtende til dette, løb han fra stedet. Manden beskrives som dansk af udseende, 30 år, 200 cm høj, almindelig af bygning med lyst, kort hår. Han var iført beige trøje og bukser.


Unge begik hærværk
Frederiksværk: En gruppe unge begik tirsdag eftermiddag klokken 16.50 hærværk i Valseværksgade, hvor de kastede med skraldespande og antændte brand i en papircontainer, ligesom der også blev tændt ild til noget papir på en sti ved Krudtværket. Brandvæsenet fik slukket ilden og politiet var til stede i området til der igen var faldet ro over gemytterne.


Smykketyve anholdt
Frederikssund: To smykketyve blev tirsdag aften kort efter klokken 19 anholdt, efter de havde stjålet smykker i Müllers Guldsmed i Nygade. Her kom en mand klokken 18.30 ind i forretningen og bad om at se nogle guldsmykker. Ekspedienten tog en bakke med smykker frem, hvorefter manden tog bakken og løb ud af forretningen og ned mod stationen, hvor en medgerningsmand ventede i en bil. Et vidne tog bilens registreringsnummer, og klokken 19.07 blev de to mænd, en 26-årig fra København og en 21-årig fra Brønshøj, anholdt og sigtet for forholdet. De fremstilles i dag klokken 13.00 i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød.


Hærværk mod bil
Græsted: En Seat, der holdt parkeret på Esbønderupvej, har onsdag morgen klokken 06.10 været udsat for hærværk. Bilens forrude, bagrude samt to sideruder er blevet knust med en stor sten og en flise.

Indbrud anmeldt den 14. - 15. maj 2019 i Nordsjællands politikreds

Kilde: Nordsjællands Politi
Læs flere nyheder fra Nordsjællands Politi