Døgnrapport d. 16-06-2019

søndag 16. jun, kl. 15:41

Døgnrapport fra Østjyllands Politi søndag den 16. juni 2019

Pressedøgnrapport for Østjyllands Politi søndag den 16. juni 2019 Vi har i skrivende stund ingen planlagte fremstillinger i grundlovsforhør.

Hermed et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands Politikreds :

Vold Østjyllands Politi modtog søndag kl. 00:02 en anmeldelse om vold på Ellemosevej i Hadsten. To unge mænd var kommet i klammeri med hinanden, hvorunder den ene havde truet den anden med en urtekniv. Kniven blev dog fravristet, men volden fortsatte med slag og spark.

Færdselsuheld med personskade Østjyllands Politi modtog lørdag kl. 14:22 anmeldelse om færdselsuheld på Viborgvej i Sabro. En 56-årig mandlig bilist var kørt ad Viborgvej mod nordvest og da han var kommet hen til Sabrovej var en ukendt bilist kørt ud for ubetinget vigepligt. Den 56-årige forsøgte uden held, at undvige ved at trække over i modsatte kørebanehalvdel, hvor hans bil imidlertid blev ramt i højre side ved baghjulet.

Den ukendte bilist stak af mod sydøst og den 56-årige fulgte efter. På Tilst Skolevej ved viadukten havde han dog fundet den ukendte bilist bil efterladt i vejkanten samtidig med, at han så den flygtende chauffør løbe derfra uden at give sig til kende.

Østjyllands Politi vil gerne høre fra vidner, der kan bidrage med oplysninger til sagen.

Færdselsuheld Østjyllands Politi modtog lørdag kl. 16:56 en anmeldelse om færdselsuheld på Thorvaldsensgade i Århus C. En ukendt bilist havde i forbindelse med ophør af to vognbaner kørt højre om 25-årig mandlig bilist, hvorved der kommet en lang rids på højre fordør. Den ukendte bilist var kørt fra stedet uden at standse. Ingen personskade.

Også i denne sag vil Østjyllands Politi gerne høre fra vidner, der kan bidrage med oplysninger til sagen.

Færdselsuheld Østjyllands Politi modtog lørdag kl. 12:23 anmeldelse om færdselsuheld på Korupskovvej i Ryomgård. En 65-årig kvindelig bilist var kørt ad Sivstedvej mod vest frem mod Korupsskovvej. Hun havde holdt stille for ubetinget vigepligt og var derefter kørt frem efter at have orienteret sig. Men hun havde alligevel overset en 29-årig mandlig bilist, der var kørt ad Korupskovej i nordlig retning. Den 29-årige forsøgte forgæves, at undvige ind mod vejens midte og de stødte sammen. Ingen personskade.

Færdselsuheld Østjyllands Politi modtog lørdag kl. 18:39 en anmeldelse om færdselsuheld på Hindøvænget i Tilst. En 42-årig mandlig bilist var kommet kørende ad Hindøvænget i østlig retning. I krydset med Nekseløvej var den 42-årig mandlige bilist kørt ud for ubetinget vigepligt og havde påkørt en 36-årig mandlig bilist, der var kommet kørende ad Nekseløvej i sydlig retning. Ingen personskade.

Færdselsuheld og spirituskørsel Østjyllands Politi modtog søndag kl. 02:30 en anmeldelse om færdselsuheld på Søndre Ringgade i Århus C. En 27-årig kvindelig bilist var kommet kørende ad Sønder Ringgade i sydøstlig retning, hvor hun overså en 25-årig mandlig bilist, der holdt stille for rødt lys og ramte denne bagfra. Den 27-årige kvindelig bilist var efterfølgende blevet testet positiv på alkometer og anholdt til udtagning af blodprøve.

Spirituskørsel En 54-årig mandlig bilist kørte lørdag kl. 16:48 personbil på Djurslandmotorvejen i Århus N, selv om han påvirket af alkohol over det tilladte.

Spirituskørsel En 42-årig mandlig bilist kørte lørdag kl. 17:40 personbil på Boulevarden i Odder, selv om han var påvirket af spiritus over det tilladte.

Narkopåvirket bilist En 22-årig mand kørte lørdag kl. 01:30 personbil på Rosenholmvej i Hornslet, selv om han påvirket af euforiserende stoffer.


Narkopåvirket motorcyklist En 21-årig mand kørte lørdag kl. 20:16 motorcykel på Allégårdsvej i Åbyhøj, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer.


Narkopåvirket bilist En 29-årig mandlig bilist kørte lørdag kl. 21:18 personbil på Ødumvej i Hadsten, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer.


Kørsel uden førerret En 33-årig mandlig bilist kørte lørdag kl. 03:00 personbil på Østerbrogade i Grenaa, selvom han ikke havde førerret til bil.

Der er i det seneste døgn anmeldt seks indbrud i privatbeboelse i politikredsen :

Indbrud i privat beboelse
Østerlarsvej i 8210 Århus V - sket den 15. juni kl. 01:09.
Rosenkrantzgade i 8000 Århus C - sket den 15. juni i tidsrummet mellem kl. 12:00 og kl. 13:48.
Grindhøj i 8500 Grenaa - sket i tidsrummet mellem den 7. juni kl. 16:30 og den 15. juni kl. 19:22.
Johan Langes Vej i 8000 Århus C - sket den 16. juni kl. 00:18.
Rundhøj Allé i 8270 Højbjerg - sket den 15. juni i tidsrummet mellem kl. 00:15 og kl. 08:00.
Janus La Cours Gade i 8000 Århus C - sket den 15. juni i tidsrummet mellem kl. 14:00 og kl. 16:00

Kilde: Østjyllands Politi